I LOVE SWEDEN!

Ein optimal søndag, så til dei grader. Til tross for minimalt med søvn i natt, så har eg vore i toppslag. La meg relativt seint i natt, var ute på "stan" i Stockholm med Eric og ein flokk fine folk, så eg endte vel opp med cirkus 3 tima søvn, før klokka ringte 07:00, da var det dags for å smella att kofferten, betale roomservice-rekningen og komme seg avstad til Arlanda. Eg kunne gjort så mangt for å ta eit seinare fly akkurat på det tidspunktet, men når eg først var heime, så var det verdt alt. Kom heim til ein smilande, flott kjæreste- som hadde rydda og ordna i huset- da blir denne frøkna fornøgd. E så umåtelig godt å komme heim til strøkent hus. Han derre gutten min, han e litt av ein fangst altså, klype meg i armen kvar dag. Ahhh shit.

 

Etter litt duning, tuta vi noken kilometer bort til "Henie Onstad Kunstsenter", såg utstillingen, åt lunsj og snakka bryllup. Første "bryllupsmøtet" vårt, haha... Møte... Eg høyres jo heilt gal ut... Men jo, eg e litt gal til tider. Gal og veldig glad! 

No sitte eg med beina i grønsåpevatn, ansiktet e dekka med ei maske proppfull av antioksidanta, minerala og vitamina, skal visst gi umiddelbar glød i huden- og det trenge eg så visst i dag, føle meg som ei rosin. Oppskriften på maska har eg funne i "Supermat"-boka, ei bok eg har skikkelig dilla på om dagen. Sunnheit, noke av det beste eg veit.

1/2 ts aloe vera 40x

2 Amla-C Plus Tabletta, knuste

1 ts Spirulinapulver

Bland med yoghurt naturell eller vatn. 

Skyll av etter 20 min!

BOOM- DONE- MAGIC!

 

 

 


Supernature

ELSKA desse produkta her, dei funka som berre rakkaren!! 

#helloenergi #hekta

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits