29.07.2012
 

Eg har mildt sagt vore elendig til å ta vare på lesarane mine denne sommaren, men da kan eg glede dikka med at ferien e over for min del- eg e endelig heime i Oslo etter tre veke på farten, og eg kosa meg stort med det. Faktisk så avslutta eg ferien ein dag før, fordi det kribla slik i magen etter å komme heim, eg savna livet mitt, kvardagen, jobb, byen min, vennene mine, Elixia, Smoothie Xchange, senga, dusjen, tven min, RUTINE! Eg e eit rutinemenneske til tross for ein variert og uforutsigbar kvardag- og no starta den igjen, i allefall litt. Denne veka skal eg synge på Norway Cup, noke eg gleda meg veldig til, resten av veka skal eg bruke til å forberede helgas reise som går til Stockholm og Gøteborg, promoteringa av "Imagine" skal no i gang der for fullt.

 

Gira som eit lite barn e eg no, så sinnsjukt KLAR for august og god, god stemning.

I morgo skal eg på middagsdate med bestissen min, Fashioncherry, som eg ikkje har prata skikkelig med på år og dag... For eit savn, du og du. I morgo skal kjevepartiet få seg ein liten trøkk, for sommaren har bydd på så mykje morro, og alt må ut, helsing Knut.

 

Sjøl om det har vore lite blogging, har kamera vore med land og strand desse veken, så eit aldri så lite bildedryss skal di få.

Med land og strand meina eg følgande destinasjona; Frankrike (Villefranche, St.Tropez og Nice), Sogndal, Voss og Tjøme. Har kost oss i kvar krik og krok.

 

 


Morgenbad på Tjøme.

 


Pappa og mamma kom på besøk til Tjøme. Kos med god mat og drikke a lá Mam-isita.

 


Første rett, himmelsk. Perfekt sommarmat.

Parma med mozarella, pinjekjerne, nektarin og sprø salat.

 

 


Kjærestepar i gamledar, kosa oss på Bruket.

 

På Voss fiksa ekstremsport-Bjarne heli-tur til eit aldeles nydelig hotell i Hardanger, der vi åt middag.

OK+ transport til restaurant, kan du sei...

 

 

Off we go to eat.

 

 

VOSSVIND

 

 

 

Første gang i vindtunnel, og f.... så kjekt. BM instruera meg.

For dei som ikkje har testa dette, kør på, for dette e ein fantastisk opplevelse!! :)

 

 Fekk ganske fort dreisen på det.

 


 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits