Bursdag og dåp...!

 

  

God morgen, god morgen kor no enn det e. Eg e i senga, litt skeiv i blikket, men forholdsvis fin i formen til tross for "Hallo to the ween" i går (venninna mi, Ida, e mesteren på ordspel av alle slag).

I går var det nemlig Aksel sin bursdag, og det e favorittdagen min i året, reint sett vekk i fra min eigen bursdag sjølsagt, den knuse det meste.

 

Vi hadde ein veldig fin dag, der det heile starta ganske tidlig for min del. Lys vaken klokka 08:00 på kvisten, opp og ut for å kjøpe inn det som skulle til for ein deilig bursdagsfrokost. Prøvde å vente så lenge eg klarte med å gå opp til gutten min, veit jo at har foretrekke å sove så lenge han kan. Men etter litt ventetid karte eg ikkje meir; da var det på med Stevie Wonder og "Happy Birthday", opp i senga med omelettrundstykker, sjokkis, gaver og kos. Eg hadde til og med laga plakat...! Skal vere sagt at eg har jobba litt i forkant av denne dagen, vil jo at kjæresten min skal ha det fint og føle seg spesiell.

Vi avlsutta kalaset på ein superkul, flunkandes ny restaurant som heite "Grilleriet" i Operapassasjen. Veldig godt mat og New York-inspirert location. kjempestemning; skal jo ikkje så mykje til med mange fine folk tilstades.

 

Våkna opp for ein drøy halvtime sida, har ete gryn, surfa meg ferdig på nettet, skal snart hive meg i dusjen og gjere meg klar for dagens begivenhet; dåp til verdens kulaste Julian! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits