Middagstips: tacosalat med kalkunkjøttdeig.

Veldig, veldig godt- og sunt! :)

 

 

Alt klart!

 

 

Nilo fiksa steikeovnen, alltid fint med hjelp på kjøkkenet.

 

 

Heimelaga "soltørka tomater", fekk skryt for dei ;)

 

 



Taco e noke vi har forholdsvis ofte til middag, ALLE lika taco, eg elska det!:)

Denne gangen valgte eg å køyre uten lefse eller skjell, rett og slett berre ein tacosalat. 

Dette e jo verdens enklaste rett å lage, men trur alle har forskjellig innhold. Her e det eg bruka: 

 

 

kalkunkjøttdeig (med tacokrydder)

isbergsalat

tomat

agurk

søtpaprika

egg

ananas

avocado

kikerter

heimelaga "soltørka" tomater

mager kesam

 

 

Slik laga eg "soltørka" tomater

 

To pakka med cherrytomater, del tomatene i to og legg dei på eit steikebrett med folie.

Strø på maldonsalt, pepper, oregano og paprikakrydder, samt godt med olivenolje.

Steik i ovnen på 100 C i tre timar.

Simsalabim!








Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits