Dagens middag: Ovnsbakt torsk med søtpotet.

Ferdig!

 

Eg steikte dei litt for lite, men gode var dei uansett, litt crispy ekje feil.

 

Lagde middag til mamma og pappa i dag, nydelig torsk med grønsaker og søtpotet, blei særdeles godt.

 

Tone´s Torsk

Ca. 200 gram torsk pr. pers

Gulrøtter

Brokkoli

Blomkål

Søtpotet

Gresskarkjerne

Sitron

Olivenolje

Honning

Salt & Pepper

 

Start med søtpotet, dei trenge lenger steiketid enn resten. Skrell og skjer søtpotetene i tynne skiver uten å skjere igjennom, som hasselback-poteter. Smør litt honning over, samt olivenolje, gresskarkjerne, salt og pepper. Sett i ovnen.

 

Legg filletane i ei langpanne med olivenolje. Skjer ei skive sitron og plasser på fisken. Kutt opp gulrøtter, brokkoli, legg rundt. Krydre til med salt og pepper. Sett i ovnen på 250 grader i 15 min. Når det er 4-5 min att, legg inn brokkolien.

 

Kjempesunn og god middag! :) Stor suksess.







Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits